Video
16.10-2016 Aarrangerte Frognmarkas Venner en innholdsrik skogstur fra Digerud til Dal. Turen gikk via Agnormåsan - Måren - Saraåsen - Mindas kafé - Glennemåsan og Dalshagan. Deltakerne fikk treffe fire inspirerende guider (tre av dem oppvokst i området, de to eldste 80 og 86 år) som fortalte om husmannsplasser, krigshistorie og torvproduksjon.   Frognmarkas Venner stilte i skisporet på Søndre Bjerke en fantastisk vinterdag i mars 2010. Her promoterte vi vårt nye kart, serverte varm mat og drikke. Mer enn to hundre skiløpere var innom, etter å ha tatt runden over Holtskogen og Stubberudtjernet.    
     

I flott vær og gnistrende skiforhold avviklet FV sin markering på Røis 2010. Bålkos, elghakk og toraderspill la heller ingen demper på stemningen. Glade fjes og mange godord vanket. Dette frister til gjentakelse

  Frognmarkas venner presenter ny video med Hans Petter Glenne "Smie og hjulmaker verksted". Her får vi et innblikk i håndverk fra forrige århundrede. Frogn og Skaubygda tradisjon på sitt beste. Filmet under et arrangement i regi av Frogn historielag.   FV har redigert og lagt kommentarer på videofilmen fra torvskjæringsprosjektet til Dal skole. Prosjektet er en dokumentasjon på en viktig industri og tradisjon fra Skaubygda og Frogn. Området er i tillegg meget vakkert og fortjener et besøk av deg.
 
 
Høsttur til Skanseåsen fra Skiphelle. En tur alle bør unne seg se våre dynamiske kartside.   Elisabeth og Hans Birger Stensrud tok med seg 30 interesserte naturvenner på en vandring i den fredede eikelunden "Danmark" ved Froen gård 3 mai. Guidene ga en leksjon i lokalhistorie, eikelunden og insektlivet der.   Den dyktige guiden Torstein Aamodt tok oss med på en tur gjennom og langs Oscarsborgs flankeforsvar. Turen gikk fra Heer, over Kringerud, Seiersten skanse, Vegsvingbatteriet og endte på Kopås/Husvik.
 
 
Oppegårdstjernet, ett av kommunens fineste turområder er i ferd med å bli ødelagt. Vår anbefaling, legg kunstgressbanen på "Riggtomta" ikke midt i skogen med en drikkevannskilde 50 m unna. 2009   Jacob Sagen Forteller om isdammen ved Solbergelva    
       
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
         
Ta en tur og bli kjent i Frogn   Tallfakta rundt pendling og arbeidsplasser   Her kan du tegne medlemskap