Frogn på Langs 2023 - 10 års jubileum!

Frogn på Langs 2023 - 10 års jubileum!

Publisert av Stig Ermesjø den 10.09.23.

"Frogn på Langs" er en turmarsj og et skogsløp der man kan velge mellom distanser fra 5 til 28 km. I år var det 10-års jubileum for turmarsjen og det var nærmere 170 som hadde funnet veien til Frognmarka og et vel gjennomført arrangement. Tradisjonen tro startet turmarsjen og løpet fra Ramme gård og hotell, foruten de som ønsket å starte fra Follo museum, og til Stupinn i nord på grensen til Nesodden. 

Turen går som vanlig gjennom vekslende skog og kulturlandskap via historiske plasser i Frogn, og her er det en fin mulighet til å gjøre seg kjent med flere steder i vår kommune. Drikke og frukt ble servert på alle mellomstasjoner, og det var lagt til rette for nødvendig førstehjelp på stasjonene skulle det være behov for det. Årets største utfordring var nok de som ble utsatt for jordveps underveis, men så langt vi kunne registrere var det ingen med allergier som måtte ha umiddelbar hjelp.

Selv om dette er en fin anledning til å gjøre seg kjent med flere steder i kommunen som man ikke besøker så ofte, er det noen som liker å utfordre seg selv under slike arrangementer - 2,06 på 28 km skogsløp er et sprekt resultat, og det samme er 4,16 for den som gikk raskest. Vi gratulerer med innsatsen og et flott resultat. 

Alle fikk deltagerpremie, og det ble delt ut marsjmerke i sølv til de som fullførte hele distansen for første, 5. og 10. gang.

En stor takk til arrangementskomiteen for et utmerket arrangement og stor innsats både før, under og etter marsjen og løpet.