Ny hjemmeside i StyreWeb

Ny hjemmeside i StyreWeb

Publisert av Stig Ermesjø den 13.02.23. Oppdatert 20.02.23.

Styreweb jobber målrettet for et "enklere foreningsliv", og har utviklet og tilrettelagt mange nyttige funksjoner for å hjelpe til med driften av ulike lag og foreninger. Styreweb er en komplett løsning tilpasset frivilligheten og er spesielt tilpasset medlemsorganisasjoner.

Etter årsmøtet i Frognmarkas Venner i 2022 besluttet styret å bruke Styreweb sine funksjoner for å forenkle og fornye driften av foreningen. Styreweb er 100% nettbasert og det er ingen spesielle krav til lokalt utstyr eller programvare hos brukerne. Mindre tid til intern administrasjon, og løsningen er kjent av andre lokale foreninger.

Hjemmesiden skal driftes av styret eller andre medlemmer. Innholdet på hjemmesiden kan enkelt oppdateres og hensikten er at det skal være en dynamisk hjemmeside. Informasjon som publiseres på hjemmesiden ses i sammenheng med foreningens Facebook-side. Hjemmesiden er tilpasset for både mobiltelefon og nettbrett.

Medlemsregister er en obligatorisk funksjon, og alle medlemmer er nå overført til det nye registeret. Et oppdatert medlems arkiv er nøkkelen til et enklere foreningsliv. Denne funksjonen inkluderer en app som heter GNIST, og som er nyttig for alle medlemmer. Appen GNIST er tilgjengelig både på mobiltelefon, nettbrett og Pc/Mac. GNIST på mobiltelefon er tilpasset både for Iphone og Android. Medlemmer anbefales å laste ned appen for lett tilgang til meldinger fra foreningen.

Kommunikasjon med medlemmene er svært viktig. Styreweb har en integrert meldingstjeneste som gir mulighet for kommunikasjon både via e-post, Sms og GNIST. Med GNIST kommer medlemmer tettere på foreningen, man kan enkelt oppdatere egne opplysninger og sende meldinger til foreningen.

Vi har i tillegg kjøpt funksjonene dokumentarkiv, økonomi/regnskap og arrangement. Vi har tatt i bruk nytt regnskapssystem fra 01.01.2023 og opprettet OCR-avtale og avtale om e-faktura med vår bank. Vi vil nå ha muligheten til å fakturere med Kid nr. og ha lettere styring med innbetalinger. 

Funksjonen arrangement er en komplett løsning for planlegging, annonsering, påmelding og gjennomføring av arrangementer. Tjenesten kan benyttes til påmelding både for medlemmer og eksterne. Rask og trygg betaling via flere betalingsmetoder (kort, mobilbetaling, Vipps). Deltagere mottar automatisk bekreftelse og kvittering på kjøp.

Gjør dere kjent med den nye hjemmesiden! Styret ønsker konstruktive tilbakemeldinger som kan utvikle siden til foreningens beste.