Frognmarkas Venner er en partipolitisk uavhengig forening som jobber for å bevare natur- og friluftsområder i Frogn. Vi vil jobbe for å sikre mest mulig av Frognmarka i både sør og nord med en juridisk bindende grense. I tillegg arrangerer vi guidede turer, rydder, skilter og merker alle hovedstier og skiløyper i Frogn.
Vi bygger klopper, etablerer parkeringsplasser for markatilgang og setter opp karttavler.
Om du sympatiserer med oss, gi din støtte. Frognmarka trenger deg!

Frogn på langs

Kyst til kyst

Festningsmarsjen Oscarsborg

Velkommen til åpent møte og årsmøte 20. mars

Velkommen til åpent møte og årsmøte 20. mars

Velkommen til Frognmarkas Venners åpne møte om Oslofjorden i Frogn rådhus 20. mars kl. 19.00. Etter møtet avholdes årsmøtet vårt for våre medlemmer. Vi har vært så heldige å få Håvard Hornnæs til å holde et fordrag for oss. Vi gleder oss.

Les mer
Workshop om kyststien i Follo

Workshop om kyststien i Follo

Folloregionens IPR ved Ola Haave arrangerte den 16 januar 24 en workshop med næringslivet, kommunene og frivilligheten om utvikling av kyststien gjennom Follo. Frognmarkas Venner deltok.

Les mer
Frogn På Langs på ski 18. februar. Suksess!

Frogn På Langs på ski 18. februar. Suksess!

Takk til alle som deltok i Frogn på langs på ski 2024. En ekstra takk til Morten Hansen og Simen Storrud som tok initiativet. Mange glade mennesker kom forbi Mindas kafe på Dalsmåsan. Det vanket varm drikke og kanelsnurrer på alle.

Les mer

Hvis du blir én av våre grasrotgivere, går fem prosent av det du spiller for til vårt arbeid. Det koster deg ikke noe ekstra, og det går heller ikke ut over din eventuelle premie. Det finnes flere måter å bli grasrotgiver på. Se her eller skriv ut dette brevet som bl.a. kan benyttes ved registrering hos kommisjonær. Du kan følge med på hvor mye grasrotmidler vi mottar. Som du ser av statistikken mottar vi få midler, men potensialet er tilstede, om du hjelper til ved å benytte grasrotandelen. Alt går til stiutbedring i Frogn!