Aktiviteter

Sjekk ut aktivitetskalenderen vår for å få en oversikt over alle våre arrangement!

Frognmarkas Venner er en partipolitisk uavhengig forening som jobber for å bevare natur- og friluftsområder i Frogn. Vi vil jobbe for å sikre mest mulig av Frognmarka i både sør og nord med en juridisk bindende grense. I tillegg arrangerer vi guidede turer, rydder, skilter og merker alle hovedstier og skiløyper i Frogn.
Vi bygger klopper, etablerer parkeringsplasser for markatilgang og setter opp karttavler.
Om du sympatiserer med oss, gi din støtte. Frognmarka trenger deg!

Frogn på langs

Kyst til kyst

Festningsmarsjen Oscarsborg

Nyheter

Sammenhengende kyststi i Folloregionen

Sammenhengende kyststi i Folloregionen

Folloregionen har som ambisjon å få på plass en sammenhengende kyststi gjennom Follo. Ola Haave, daglig leder i Folloregionen IPR, med flere offentlige og frivillige aktører, gjennomførte 2-7 juni en befaring av kyststien fra grensen mot Oslo i nord og til grensen mot Moss i sør. Frognmarkas Venner var med flere steder.

Les mer
Festningsmarsjen 2023

Festningsmarsjen 2023

Festningsmarsjen 2023 ble gjennomført søndag 4 juni i et strålende vær. Ca. 160 hadde funnet veien til Drøbak for å gå de 12 km gjennom militærhistorisk landskap med mange flotte festningsverk og fin natur.

Les mer
Kyst til Kyst i Frogn 14 mai 2023

Kyst til Kyst i Frogn 14 mai 2023

Frognmarkas Venner arrangerte turmarsjen Kyst til Kyst i nordre Frogn søndag 14 mai 2023. Ca. 50 hadde funnet veien til Frognmarka denne søndagen i et strålende vårvær.

Les mer

Hvis du blir én av våre grasrotgivere, går fem prosent av det du spiller for til vårt arbeid. Det koster deg ikke noe ekstra, og det går heller ikke ut over din eventuelle premie. Det finnes flere måter å bli grasrotgiver på. Se her eller skriv ut dette brevet som bl.a. kan benyttes ved registrering hos kommisjonær. Du kan følge med på hvor mye grasrotmidler vi mottar. Som du ser av statistikken mottar vi få midler, men potensialet er tilstede, om du hjelper til ved å benytte grasrotandelen. Alt går til stiutbedring i Frogn!